Direct geld , via bank of desgewenst contant!Wij kopen Swarovski verzameling / collectie / voorraad op in.Inkoper en of opkoper van Swarovski kristal

Heeft u een verzameling kristallen swarovski beeldjes / verzameling / collectie die u wilt verkopen? Wij taxeren vrijblijvend en nemen deze graag van u over. Wij betalen u een goede en reële prijs voor uw gehele verzameling en halen het op.

Wilt u stoppen of een andere verzameling starten? Kom langs voor een taxatie van uw verzameling en verkoop uw verzameling.

Inkoop
Heeft u een verzameling Swarovski? En wilt u deze verkopen? Wij zijn geïnteresseerd in verzamelingen en zeldzame stukken. U kunt ons een lijstje van de artikelen sturen (evt. voorzien van foto of scan). Dit kan naar info@inkoopformulier.nl of telefonisch via tel.nr. 0207720904. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend bij ons langskomen. Dit kan bij ons hoofdkantoor in Amsterdam, Wij komen langs in Nederland of België en delen van Duitsland.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS TAXATIE
info@inkoopformulier.nl of bel ons 0031 6 42963340
Ervaren specialist
Marko is een betrouwbare specialist in de verzamelbranche. We zijn al meer dan 32 jaar actief in het taxeren, kopen, verkopen en veilen van gouden sieraden, munten, bankbiljetten, Swarovski, postzegels en andere verzamelobjecten. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede netwerk kennen we de actuele waarde en de verkoopbaarheid van uw objecten.

Marko is een betrouwbare specialist in de verzamelbranche

Neem contact op
Wilt u een deskundig advies én een goede prijs voor uw verzamelobjecten? Kom dan naar één van onze locaties bij u in de buurt. Of stuur een e-mail naar info@inkoopformulier.nl of vul het contactformulier in.

Verkoop
info@inkoopformulier.nl opereert vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Onze adviseurs helpen en verwelkomen u graag!

Beleggen
Laat u in één van onze taxatielocaties ook vrijblijvend informeren over de waarde van uw Swarovski verzameling! De medewerkers staan u graag te woord voor persoonlijk advies.